Home / Moda / Femrat dhe rrobat e ngushta

Femrat dhe rrobat e ngushta

Fotografi Justin Bartels zbuloi se kur të dashurat e tij hiqnin rrobat, ato kishin shenja të kuqe të cilat nuk largoheshim për shkak të rrobave të ngushta. Sa prej këtyre shenjave i keni pasur edhe ju?

femrat-dhe-rrobat-e-ngushta_hdÇdo ditë veshim rroba të ngushta, sytjene, xhinse një masë më të vogël që të na tregojnë më të dobëta, veshim taka të parehatshme dhe mendojmë se kjo vuajtje ja vlen barra qiranë. Por fotografi Justin Bartels me një seri fotosh ka ilustruar këtë fenomen duke treguar se ndoshta nuk ja vlen aq shumë sa mendojmë.

Bartels ishte frymëzuar nga vajzat që ai ka qenë i lidhur gjatë universitetit, dhe e ka quajtur këtë projekt Impression, shkruan Anabel. Ai zbuloi se kur të dashurat e tij hiqnin rrobat ato kishin shenja të kuqe të cilat nuk largoheshim.

‘Ky fenomen më intrigoi për faktin që kaq shumë femra janë të gatshme të veshin rroba të parehatshme për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve, thjesht për të ushqyer egon’- ka thënë ai për Refinery 29.

Sa prej këtyre shenjave i keni pasur edhe ju?

Leave a Reply

%d bloggers like this: