Home / Moda / Veshjet e javës pranverore

Veshjet e javës pranverore

Shikoni disa propozime që vijnë nga bota e modës.

veshjet-e-jav-euml-s-pranverore_2_hdPavarësisht se moti i ftohtë, ende nuk është larguar përfundimisht, hapat e parë kanë filluar të duken në veshjet e pranverës duke nisur edhe nga veshjet.

Këto janë propozimet e kësaj jave nga revistaclass që vijnë nga qytetet e modës dhe stili i rrugëve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: