Home / Rajoni / Maqedonia / Shilegov: Me cilat para u blenë pronat?

Shilegov: Me cilat para u blenë pronat?

Pasi që dje kryeministri Nikolla Gruevski përmes kumtesës mohoi se është pronar i parcelave në Vodno, LSDM-ja opozitare sot e pyet kryeministrin pse është interesuar për madhësinë e hapësirës dhe për pronësinë e of-shor kompanive nga Belizeja dhe Llugano. Nga LSDM-ja pyesin se me cilat para janë blerë parcelat? Ata thonë se nëse vijnë në pushtet do të bëjnë ndryshime ligjore, gjegjësisht të gjitha of-shor kompanitë do të duhet t’i publikojnë pronarët.

Leave a Reply

%d bloggers like this: