Home / Moda / Shijoni 50 hijet e Marsalias

Shijoni 50 hijet e Marsalias

Është një ngjyrë e veçantë, e ëmbël, provokuese, joshëse, dehëse; një tonalitet i vishnjës, i cili më shumë ka pigmentin e verës së kuqe.

shijoni-50-hijet-e-marsalias_2_hdËshtë ngjyra panton e 2015-ës. E përzemërt, elegante, tërheqëse, universal, e përkryer në këtë kohë të ndërmjetme kur temperaturat nuk janë ngritur shumë, me nuancat e duhura kromatike dhe alkoolike për të ngrohur veshjet e stinës.

E ngrohtë dhe e sofistikuar, përhapet në shumë nuanca aq sa janë dhe ngjyrat e vreshtave të saj. Nga e kuqja e errët te portokallia e kafenjtë, nga ndryshku në ngjyrë bakri. Që ngjyrosin veshje për ditën, funde dhe bluza, e u japin një prekje të nevojshme dhe veshjeve të mbrëmjes.

Ngjyra është mjaftueshëm e pasur për të qëndruar e vetme, por ajo mund edhe të kombinohet me ngjyra të tjera. Kombinimet ideale janë me nuancat e pjeshkës, rozës, kremit dhe të kaltrën e hapur!

Nga modelet e Chloe te veshjet me dy nuanca të Jil Sander, te nuanca e fortë e përdorur nga Beckham, shikoni propozimet nga sfilatat për t’u zhytur në ngjyrën më trendi të vitit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: