Home / roze / Kur Beyonce ndez skenën

Kur Beyonce ndez skenën

beyonce3Beyonce dhe Jay Z nisën turin e tyre botëror “On The Run” dhe ndalesa e parë ishte në Majemi.
Ndoshta fansave mund t’u jetë dukur pak i kripur çmimi i biletës, por me siguri pas koncertit kanë mbetur të kënaqur pasi kanë parë shumë më tepër nga sa prisnin prej bashkëshortëve këngëtarë, sidomos prej Beyonce.
32-vjeçarja ndezi skenën me një veshje provokuese që i nxirrte më shumë në dukej format e saj të pasme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: