Home / roze / Kapriçot e Katy Parry gjatë turit

Kapriçot e Katy Parry gjatë turit

kapricotkatyparryDiva e më e llastuar e muzikës pop duket se është Katy Perry. Gazeta “Daily Star” ka parashtruar një listë  të dëshirave të saj gjatë turit “Prismatic Tour”. Shumë të rëndësishme për të duket se janë frutat e freskëta me shumicë që artistja i konsumon përpara nisjes së koncertit.

Ndëkohë, është e ndaluar dhënia e autografeve dhe askush nuk duhet t’i flasë Katy Perryt përpara nisjes së koncertit, sepse ajo është nervoze dhe dëshiron të jetë sa më e përqëndruar. “Është çmenduri, nuk presim kaq shumë kërkesa”, thotë një burim për “Daily Star”.

Për dhomën e hotelit ku ajo do të qëndrojë gjithmonë punësohet një dizajner për ta arreduar siç e dëshiron artistja. Gjithashtu, nuk mungon një karrike e personalizuar me emrin e saj, llambat franceze dhe shumë detaje të tjera.  .

Leave a Reply

%d bloggers like this: