Home / Kuriozitete / Londër, djali gjen 2 milionë euro në llogarinë e tij bankare. Ja si vepron ai

Londër, djali gjen 2 milionë euro në llogarinë e tij bankare. Ja si vepron ai

Një i ri britanik zbulon që në llogarinë bankare të tij, ishin hedhur gabimisht rreth 2 milionë euro.

ingiliz-vatandas-bankanin-yaptigi-hata-yuzunden-7109819_x_4590_oKieran McKeefery, 21 vjeç pasi zbulon shumën marramendëse të parave në llogarinë e tij, hutohet dhe nuk di se si të veprojë. Për minuta të tëra ai mendonte se çfarë duhet të bënte: T’i mbante apo t’i kthente? Pas shumë e shumë hezitimesh, ai dëgjoi ndërgjegjen e tij.

Kieran McKeefery vendosi që të kontaktonte filialin e bankës për ta vënë në dijeni në lidhje me gabimin. Drejtori i bankës i entuziazmuar për  aktin e ndershmërisë së pazakontë, i dhuroi djalit një bonus interesi prej rreth 300 mijë eurosh.

Leave a Reply

%d bloggers like this: