Home / Te ndryshme / Transformimi i Christoph Rehage, eci në këmbë nga Pekini në Gjermani

Transformimi i Christoph Rehage, eci në këmbë nga Pekini në Gjermani

Aventurieri dhe shkrimtari Christoph Rehage, në vjeshtën e 2007 vendosi të nisë një udhëtim në këmbë nga Pekini deri në Gjermani.

nga-kina Pas një viti, pamja e Christoph Rehage ka ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme.

Gjithë udhetimi i tij është dokumentuar në videon e postuar prej tij.

Leave a Reply

%d bloggers like this: