Home / Arte / Muzike / Muse zbulon këngën e re horror “Dead Inside”

Muse zbulon këngën e re horror “Dead Inside”

Grupi i njohur i muzikës rok, Muse, ka lançuar këngën e re “Dead Inside”, pjesë  e albumit të ri “Drones”, që pritet të jetë në duart e adhuruesve në datë 8 qershor.

museSipas liderit të grupit, Matt Bellamy, kjo këngë është pikënisja e historisë së albumit të tyre të ri. “Kjo është kënga kur protagonisti humb shpresën dhe bëhet ‘i vdekur nga brenda’, prandaj duke u bërë i ndjeshëm  ndaj forcave të errëta futet në ‘Psycho’, ngjarje të cilat pasojnë këngët e tjera të albumit”, ka thënë Matt.

Albumi i fundit nga Muse ka dalë në treg  në vitin 2012, “The 2nd Law”, prej ku doli njëri prej hiteve më të njohura të bandës rock, “Madness”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: