Home / Moda / Frymëzime syzesh për pranverë-verë

Frymëzime syzesh për pranverë-verë

Pranvera tashmë ka trokitur syzet janë një aksesor i domosdoshëm dhe i pashmangshëm për çdokënd.

frym-euml-zime-syzesh-p-euml-r-pranver-euml-ver-euml_hdMbase nga dimensionet e tyre, ngjyrën që kanë, apo për detajet e çmuara, syzat e reja të diellit për stinën pranverë-verë, marrin gjithmonë e më shumë rëndësi në pamjen e jashtme të një femre me stil.

Ja cilat janë tendencat më të fundit për të gjitha ato që janë në kërkim të syzave të diellit moderne dhe cilësore.

Syze me ngjyra

Korniza me ngjyra

Korniza me ngjyra të bardha

Syze të mëdha

Syze me stilin Retro të viteve ’60 dhe ‘70

Syze ovale

Syze me kontraste ngjyrash

Syze katrore

Syze rrumbullake

Syze me gjysmë kornize

Syze me xham ombre

Syze aviator

Syze flutur

Syze unike dhe ekstravagante

Leave a Reply

%d bloggers like this: