Home / Parlamentare / Këshilli i Mandateve, PD propozon anëtar Gent Strazimirin

Këshilli i Mandateve, PD propozon anëtar Gent Strazimirin

Partia Demokratike kërkon të plotësojë vendin e lirë në Këshillin e Mandateve. Në kërkesën drejtuar Parlamentit, për të plotësuar vakancën e lënë nga Sokol Olldashi në Këshillin e Mandateve, Partia Demokratike propozon deputetin Gent Strazimiri.

keshilli-i-mandatevePartia Demokratike ndër të tjera propozoi si anëtarë zëvendësues deputetët Aldo Bumçi dhe Oerd Bylykbashi.

Mësohet se kjo kërkesë është bërë për shkak të shtyrjeve të mbledhjeve por edhe për balancim.

Leave a Reply

%d bloggers like this: