Home / Teknologji / Si të fitoni para nga interneti, pa bërë asgjë

Si të fitoni para nga interneti, pa bërë asgjë

Si mundet që një person normal, pa shumë eksperience në tregun e shitblerjeve online të fitojë para, pa bërë absolutisht asnjë gjë? Kjo është pyetja që miliona njerëz ia kanë bërë vetes dhe që disa persona i kanë dhënë përgjigje. George Brown ka arritur të zbulojë çfarë duhet të bëjë, ndaj krijoi një program që mundëson fitimin e parave gjatë gjithë kohës.

paraNuk ka asnjë të fshehtë se si Brown krijoi një pasuri të tërë nga interneti. Ajo që e bëri djaloshin të suksesshëm, ishte Google Sniper, një lloj programi për parketimin në internet, e cila mund të kthehet në fitime të pastra dhe në shumë të mëdha monetare.

Google Sniper monitoron dhe vëzhgon problematikat, anomalitë dhe gabimet e një nga kompanive më të mëdha në botën e internetit, Google Adsense.

Si bëhet e gjithë kjo? Mos u trembni pasi nuk ka ndonjë teknologji të madhe për tu përdorur apo terma të cilët mund të mos i kuptoni. George Brown nuk kishte njohuri të mëdha për kompiuterët, kur ai nisi të përdorte Google Sniper.

Nuk është e nevojshme të bësh shkarkime të ndryshme dhe as nuk ka kode të panjohura. Gjithçka që duhet të bëni, është të kopjoni hapat e George Brown. Ka të bëjë vetëm me kopjim dhe ngjitje (copy-paste), kaq e thjeshtë.

Pasi të krijoni bazën tuaj në internet, nuk do t’ju duhet ta mirëmbani atë. Është tamam si të punosh për një ditë dhe të paguhesh gjithë jetën. Praktikisht, duhet vetëm të plotësoni disa rregulla dhe më pas të prisni që paratë t’ju vijnë vet.

Nëse po kërkoni për një punë të thjeshtë dhe shumë fitimprurëse nga shtëpia, atëherë kjo është e duhura për ju. Kërkoni, regjistrohuni dhe t’i gëzoni paratë!

Leave a Reply

%d bloggers like this: