Home / Keshilla / Vaji i ullirit në vend të brufenit

Vaji i ullirit në vend të brufenit

Kjo do të thotë se në rast të dhimbjeve, reumës, ndezjeve të ndryshme dhe sëmundjeve të zemrës, një sasi e caktuar e vajit të ullirit mund të ketë të njëjtin efekt sikurse hapi. Mjeku Gary K. Beauchamp i universitetit të Filadelfias spjegon se këtë efekt mund ta ketë vetëm vaji i ullirit natyror i cili fitohet nga shtrydhja e parë.

Kur zihet vaji i ullirit , atëherë ky efekt zvogëlohet, thotë ai. Njerëzit që jetojnë në vendet mesdhetare e përdorin vajin e ullirit të papërpunuar për sallata e perime dhe në këtë mënyrë arrihet efekti i plotë i shëndetshëm.

Leave a Reply

%d bloggers like this: