Home / Kuriozitete / Zbulohen tunelet e fshehta në Playboy Manson, ja se si VIP-at shkojn në këtë shtëpi (Foto)

Zbulohen tunelet e fshehta në Playboy Manson, ja se si VIP-at shkojn në këtë shtëpi (Foto)

Pas më shumë se 40 vite nga krijimi i Playboy Manson, rrëfehen disa nga sekretet e kësaj vile. Në arkivat e revistës erotike janë zbuluar disa letra të viteve ’60 , të cilët tregojnë se si vila e qejfit, ishte e pajisur me tunele të shumta nëntokësore.

116Labirintet gëlonin nën dhomat e VIP-ave si Jack Nicholson e Kirk Douglas, për të siguruar në maksimumin e mundshëm, privatësinë e tyre.

Në arkivat e Playboy janë gjetur letra e foto, të cilat datojnë në vitin 1977. Në to tregohet një pjesë e planimetrisë së ndërtesës, mes së cilave gjenden edhe kalime nëntokësore, të cilat përfundojnë drejtëpërdrejt në banesat e disa personaliteteve si “Mr. J. Nicholson”, “Mr. W. Beatty”, “Mr. K. Douglas” e “Mr. J. Caan”.

Të gjithë këta personazhe të famshëm jetonin në afërsi të vilës së Playboy dhe kishin thuajse gjithmonë në dispozicionin e tyre “lepurushe”, me të cilat kalonin net të tëra kënaqësie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: