Home / Kuriozitete / E lë të dashurin me një sms për t’i bërë një shaka 1 prilli, ja përgjigjja e tij…

E lë të dashurin me një sms për t’i bërë një shaka 1 prilli, ja përgjigjja e tij…

keta

Këtë shaka 1 prilli Hayleigh McBay me siguri që do ta kujtojë përgjithmonë. Vajza, për t’i bërë një shaka të dashurit, vendosi ta lërë me anë të një mesazhi më Whatsapp. Përgjigjja e tij ama, ishte tërësisht e papritur për vajzën.

Siç raporton ‘Mirror’, Hayleigh i shkroi në Whatsapp të dashurit se nuk ishte e lumtur dhe se donte të ndahej prej tij. Dhe përgjigja që i mbërriti në sekondë qe: ‘Falë Zotit që ishe ti e para që e the, kështu që nuk m’u desh të të lija unë”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: