Home / Teknologji / Facebook prezanton aplikacionin Riff (iOS dhe Android)

Facebook prezanton aplikacionin Riff (iOS dhe Android)

Facebook e ka lëshuar një aplikacion të ri mobil të cilin e ka quajtur Riff, dhe të njëjtën e ka lëshuar për dy platformat kryesore mobile – përkatësisht atë të Apple iOS dhe rivalin e saj kryesor të Google Android.

facebook-prezanton-aplikacionin-riff-ios-dhe-android_hdRiff është një aplikacion mobil për video që është dizajnuar të ju lejojë të bëni fotografi me miqtë tuaj, të incizoni klipe personale, ti ndani ato me miqtë tuaj dhe më pas ti bashkoni në një video të vetme.

Më shumë detaje për aplikacionin e ri Riff nga Facebook mund të merrni direkt nga dyqanet virtuale të iOS dhe Android.

Leave a Reply

%d bloggers like this: