Home / Kuriozitete / SHBA, gjyshet zhvishen për bamirësi në në një kalendar

SHBA, gjyshet zhvishen për bamirësi në në një kalendar

gjysheTë moshuara po, të dorëzuara jo. Kështu, disa zonja të një shtëpie pushimi në Ohajo në SHBA, kanë vendosur të zhvishen për bamirësi, duke kërkuar të mbledhin fonde për fëmijët në nevojë.

gjyshe 1Pasi kanë braktisur shitjet klasike të ëmbëlsirave dhe limontave, për t’ia arritur, kanë menduar realizimin e një kalendari dhe të joshura edhe nga disa aspekte të marketingut, kanë vendosur edhe të pozojnë “pa rroba”.

gjyshe 2Si gjithë të tjerat? Jo, sepse bëhet fjalë pikërisht për zonja të moshuara.

gjyshe 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: