Home / Kuriozitete / Përfundon në spital pas një aksidenti me makinë, i vijnë për vizitë 17 të fejuarat e tij

Përfundon në spital pas një aksidenti me makinë, i vijnë për vizitë 17 të fejuarat e tij

Ka ndodhur në Kinë, në qytetin Changsha (Hunan): Yuan përfundoi në spital pas një aksidenti me makinë dhe mjekët kontaktuan menjëherë prindërit e të riut, por pak më vonë në spital janë paraqitur 17 vajza. Me disa prej tyre i riu kishte nisur një lidhje prej pak kohësh, ndërsa historitë e tjera zgjasnin prej vitesh.

ky1Me njërën prej vajzave ‘Kazanova’ nga Kina kishte edhe një fëmijë, ndërsa një tjetër ishte e bindur se kishte gjetur njeriun e jetës dhe po organizonte dasmën. Pothuajse të gjitha ama, financonin rregullisht me para të fejuarin e tyre të përbashkët. Për këtë arsye ndaj tij nisi një hetim me akuzën e mashtrimit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: