Home / Kuriozitete / 15 fotografi historike të rralla
 • Dita e pare e Disneyland

 • Ndërtimi i Golden Gate Bridge (1937) në San Francisco

 • Kur shikoni fillimin e filmave të vjetër të Hollywood-it, shikoni një luan që hungërin. Ja si është filmuar kjo pamje: ( 1929)

 • Kjo është fotografia e parë e bërë në bunkerin e nëndheshëm të Hitlerit, pas rënies së Berlinit

 • Nga puna për ndërtimin e kullës Eifel në Paris (1888)

 • Prita ujore the Hoover Dam. Fati juaj që ta shikoni si ka qënë pa ujë

 • Nga gdhendja e portreteve te presidenteve ne malet Rushmore (1932). Ky është momenti kur po gdhendej koka e George Washington

 • Ky ka qene dyqani i parë WallMart, rrjetit gjigand shumëkombësh dhe shumë miliardësh

 • Nga puna për ndërtimin e statujës së Lirisë, New York (1884)

 • Këta janë Beatles duke kaluar ne rrugë. Cfarë ka kjo foto të jashtjezakonshme kjo foto? Asgje me përjashtim të faktit që kjo foto eshte shitur 25 mije dollare ne vitin 2012

 • Të mbijetuarit e Titanikut duke i trasportuar ne anijen RMS Carpathia (1912)

 • Aisbergu që mbyti Titanikun

 • Foto familjare e astronautit Charles Duke te ekipit Apollo 16 e lenë në hënë ne vitin 1972. Fotografia eshte mbeshtjelle ne menyre speciale per tu mbrojtur

 • Foto e parë e tokës nga lartësia,perpara se të shpikeshin fluturimet në hapësire. Nje ushtar montoi një kamera në një raketë

 • Ja ekipi i parë modest i kompanisë Google, atyre që ndryshuan kuptimin e fjalës Internet

15 fotografi historike të rralla

Ndonjëherë ne e marrin fotografinë si një gjë të zakonshme . Kjo ndodh sepse sot me çdo pajisje , ne tani kemi sportive një aparat fotografik. Fotografia eshte aq e zakonshme  saqë mund te fiksojmë cdo ore dhe minute te jetës . Por ka disa fotografi nga historia qe na bëjnë te qëndrojmë perballe tyre dhe ti vështrojmë me vëmendje dhe me me habi.

Keshtu eshte dhe ky album qe po u japim sot.

Leave a Reply

%d bloggers like this: