Home / Kuriozitete / Rusi, 52-vjeçari ndërton një shtëpi me shishe shampanje

Rusi, 52-vjeçari ndërton një shtëpi me shishe shampanje

Një arkitekt 52-vjeçasr në Rusi ka ndërtuar një shtëpi duke përdorur 12 mijë shishe shampanje.champagne-bottle-house7Ai thotë se ka qenë gjithmonë i tërhequr që të ndërtojë gjëra me shishe vodka apo alkoolike. Duket se qenka edhe i zoti. Dy fëmijët e tij e inkurajonin shpesh që të ndërtonte diçka të bukur e të madhe, por ai nuk e mori seriozisht këtë ide.champagne-bottle-house6Djali i tij vdiq në moshën 18-vjeçare dhe pas kësaj, nisi që të ndërtonte shtëpinë në kujtim të tij. Normalisht që themelet janë  ndërtuar si një banesë normale, por  muret janë të mbuluar me shishe shampanje.champagne-bottle-house5Rusi, disa prej tyre i bleu me një çmim të favorshëm, të tjerat iu dhuruan nga restorantet aty pranë, të cilët ishin të interesuar për punën e tij.champagne-bottle-house4  Brenda ajo është një shtëpi normale dhe mund të arredohet sipas dëshirës. Arkitekti i ka pozicionuar shishet në një formë  mjaft të mirë.champagne-bottle-houseNë rast se ndonjëra prej tyre të thyhet, ajo mund të zëvendësohet lehtësisht. Pasi u ndërtua, banesa u bë shumë e vizitueshme nga turistët dhe quhet  “Pallati Oz”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: