Home / Kuriozitete / 11-vjeçari autik vizaton përmendësh hartën e botës

11-vjeçari autik vizaton përmendësh hartën e botës

ky2Mendon se ke memorie të fortë? Mendoje sërish! të vizatosh hartën e botës përmes një skice paraprake mund të cilësohet një detyrë e vështirë, por ta vizatosh atë krejtësisht përmendësh është vërtetë e jashtëzakonshme.

ky1

Këtë ka bërë një 11-vjeçar autik nga New York. Një profesoreshë nga New York e mori djalin e saj 11-vjeçar në klasë, dhe ai u ngjit mbi një karrige dhe vizatoi të gjithë hartën e botës në dërrasë e bardhë vetëm me një laps në dorë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: