Home / Moda / Ngjyrat dhe kombinimet për të qenë elegante

Ngjyrat dhe kombinimet për të qenë elegante

Stilet dhe ngjyrat ku mund ta gjesh veten gjithmonë.

Të jesh elegante në këtë sezon, me ngjyra të pastra dhe natyrale, varet nga shumë faktorë, ndër të tjerë kombinimi i veshjeve, harmonia e ngjyrave, por edhe silueta e trupit.

Megjithatë, një nga tendencat që është parë më shpesh brenda këtij stili në sezonin e pranverës janë jakat, të të gjitha llojeve: në këmisha, fustane apo bluza, jakat janë kudo.

Shikoni si i sjellin tendencat e stilit elegant marka të tilla si: “Alexander Wang”, “Burberry”, “Carven”, “Celine”, “Chanel”, “Chloe”, “Erdem”, “Kenzo” dhe “Ralph Lauren”.

Ky stil, shkruan revista class ka një përparësi shumë të madhe, sipas stilistëve: mund të të bëjë të dukesh elegante pa shumë përpjekje, veçanërisht në ato ditë kur nuk ke kohë për t’u marrë as me flokët dhe as me grimin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: