Home / Politika / PDK-ja e Nard Ndokës: PD po i shpall kandidatët pa u këshilluar

PDK-ja e Nard Ndokës: PD po i shpall kandidatët pa u këshilluar

Partia Demokristiane e Nard Ndokës, ka akuzuar Partin Demokratike se po i shpall kandidatët për zgjedhjet lokale pa u këshilluar me aleatët.

NARD-NDOKA-07_tn_9Në një komunikatë për shtyp, PDK-ja thekson se aleati i saj në opozitë nuk ka vizion të vërtetë për aleatët dhe se po vepron duke shkelur çdo marrëveshje të arritur më parë mes tyre.

Në këtë mënyrë, PDK thekson se do të mbledhë Kryesinë e saj për të vendosur nëse do të garojnë me kandidatë të përbashkët ose të vetëm në zgjedhjet e pushtetit vendor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: