Home / Kuriozitete / Hap një vezë të madhe, gjen brenda një vezë të vogël (Video)

Hap një vezë të madhe, gjen brenda një vezë të vogël (Video)

vezeNjë video e re e përhapur në rrjet tregon një  burrë që hap një vezë të madhe dhe gjen brenda saj një vezë të vogël.

veze1

Edhe pse një rast i rrallë, ky fenomen ndodh kur pula është një procesin e formimit të një veze dhe një qelizë tjetër veze bëhet lëkura e vezës së parë. Në video shihet se si nga veza e madhe del një  më e vogël  e plotë me lëvozhgë dhe pjesa e verdhë e vezës së madhe. Veza e vogël gjithashtu ka të verdhën e saj kur hapet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: