Home / Politika / Krujë, sërish protestë kundër kandidatit të PD: Nëse nuk ndryshohet, bojkotojmë votimet

Krujë, sërish protestë kundër kandidatit të PD: Nëse nuk ndryshohet, bojkotojmë votimet

hamdi-pashaSimpatizantë dhe anëtarë të Partisë Demokratike kanë dalë përsëri në protestë kundër kandidatit të përzgjedhur nga e djathta për Bashkinë e Krujës, Hamdi Pasha.

Protestuesit janë mbledhur në qendër të qytetit dhe shprehen se nuk do e pranojnë kandidatin. Sipas protestuesve Hamdi Pasha nuk përfaqëson Krujën. “Nëse nuk ndryshohet do bojkotojmë votimet”- shprehen protestuesit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: