Home / Kuriozitete / Miqësia e pazakontë e të moshuarit me breshkën gjigante

Miqësia e pazakontë e të moshuarit me breshkën gjigante

tokioKy çift i pazakontë është fotografuar në qendër të Tokios. Një burë i moshuar dhe breshka e tij gjigantë shëtisin (shumë ngadalë), pa e vrarë mendje se çfarë ndodh rreth e rrotull tyre.

tokio1

Fotot e shkrepura nga kalimtarët janë postuar në Twitter dhe në mediat e tjera sociale.

torkio2

Leave a Reply

%d bloggers like this: