Home / Teknologji / Biçikleta me e sigurtë në botë

Biçikleta me e sigurtë në botë

Drita para dhe mbrapa, pasqyra të vogla, rrip sigurimi. Nuk është një makinë, por ndoshta biçikleta më e sigurt në botë, për të lëvizur në mes të trafikut të qytetit.

C_4_articolo_2106436__ImageGallery__imageGalleryItem_2_imageQuhet Babel Bike dhe është biçikleta elektrike e projektuar nga britaniku Crispin Sinclair.

Endrra e tij është të nxjerri në prodhim këtë mjet qarkullimi, por për ta bërë kërkon një financim 46 mijë euro.

Leave a Reply

%d bloggers like this: