Home / Arte / Muzike / Elhaida Dani sjell versionin në shqip të këngës së Eurovizionit

Elhaida Dani sjell versionin në shqip të këngës së Eurovizionit

Ashtu sikurse kishte premtuar, këngëtarja shkodrane do të sjellë në shqip këngën “Im Alive” . “Në jetë” është titulli i këngës të cilën Elhaida nuk do ta linte pa e realizuar për fansat e saj.

dani1“Kam premtuar që kënga ‘i’m Alive’ në versionin shqip do vijë shumë shpejtë, dhe është e vërtetë. Çdo gjë është gati, për shkak të kohës sime të ngarkuar është vonuar më shumë se sa ishte parashikuar por këtë fundjavë kenga ‘i’m Alive’ do vijë ‘Në Jetë’. Doja t`ua sqaroja këtë personalisht”, shkruan këngëtarja Dani në faqen e saj në Facebook.

Gjithashtu, ajo bën të ditur se këto ditë gjithashtu do zgidhen dhe fituesit për setin e I’m Alive.

“Im Alive” vazhdon të jetë një nga më të pëlqyerat sivjet në Eurosong Contest.

Leave a Reply

%d bloggers like this: