Home / Te ndryshme / Diamanti ‘perfekt’ shitet për 22 mln dollarë

Diamanti ‘perfekt’ shitet për 22 mln dollarë

Një diamant 100 karatësh është shitur për 22,09 milionë dollarë në New York.

Guri i çmuar, i nxjerrë në Afrikën e Jugut, është blerë nga një person që ka dashur të mbetet anonim, vetëm tre minuta pas hapjes së ankandit.

Shtëpia e ankandeve ‘Sotheby’s’ në New York e ka cilësuar këtë gur të çmuar si ‘perfekt’, pasi është më i bardhi, më i pastri dhe më i kthjellëti që është shitur ndonjëherë në një ankand.

Leave a Reply

%d bloggers like this: