Home / Kuriozitete / Elefantët bllokojnë trafikun për të lënë këlyshin të kalojë (Video)

Elefantët bllokojnë trafikun për të lënë këlyshin të kalojë (Video)

Të kalosh rrugën nga njëri krah në tjetrin, është gjithnjë e rrezikshme, dihet, para së gjithash për të vegjlit. Dhe këlyshët e elefantit, pavarësisht peshës, nuk bëjnë përjashtim.

Ja pra atëherë, për të kaluar një rrugë të vogël në brendësi të “Kruger National Park” në Afrikën e Jugut, e gjithë familja e elefantëve bllokon qarkullimin e makinave deri sa i vogli të kalojë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: