Home / Kuriozitete / E operojnë për tumor, në tru i gjejnë binjakun embrionik me kocka e flokë

E operojnë për tumor, në tru i gjejnë binjakun embrionik me kocka e flokë

Një rast ekstremisht i rrallë për shkencën, një histori fanatashkencë dhe gati-gati horrorr. Yamini Karanam, një studente 26-vjeçare nga Los Angeles kishte shfaqur simptoma të çuditshme mendore, vështirësi në të kuptuar, humbje koherence; mjekët e ‘Skullbase Institute’ në Los Angeles e kishin diagnostikuar me teratomë, një tumor beninj në tru.

Por gjatë operacionit, mjeku Hrayr Shahinian, kreu i kirurgëve hasi me diçka krejt të pazakontë; një binjak embrionik që nuk kishte arritur të zhvillohej kurrë gjendej ende në trurin e të resë.

“Kishte kocka, flokë dhe mishra dhëmbësh”, – tha specialisti, duke shtuar se bëhet fjalë për një rast shumë të rrallë për shkencën.

Leave a Reply

%d bloggers like this: