Home / Moda / Louboutin zgjeron koleksionin e këpucëve nude

Louboutin zgjeron koleksionin e këpucëve nude

Prandaj stilisti Christian Louboutin u ka ardhur në ndihmë femrave me një gamë më të gjerë të versioneve të këpucëve nude.

Pak gjëra në gardërobë mund të jenë më të përdorshme se një palë këpucë me taka nude. I bëjnë këmbët të duken më të gjata, vishen më pothuajse çdo gjë dhe i japin veshjes një pamje shik.

Por hileja për t’i bërë këmbët të duken të gjata është përzgjedhja e një nuance sa më të përafërt me atë të lëkurës.

Ai ka ftuar redaktoret e modës Nina Garcia, Shiona Turini dhe Jane Keltner de Valle që t’i stilojnë këpucët si të duan, për të pasuruar ngjyrat e koleksionit.

Kështu ai arriti në 5 modele të reja, megjithatë shprehet se ende i mungojnë dy nuanca të mesme, që me siguri do t’i ketë gati vitin tjetër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: