Home / Kuriozitete / Klienti i lë 200 sterlina bakshish, kamerierja shpërthen në lot kur zbulon motivin

Klienti i lë 200 sterlina bakshish, kamerierja shpërthen në lot kur zbulon motivin

Një kameriere shpërtheu në lot pasi mori një bakshish të konsiderueshëm dhe të papritur nga një klient. Përveç porosisë që kushtonte 9.53 sterlina, klienti bujar i la kamerieres edhe plot 200 sterlina të tjera.FaturaMotivi  i kësaj zemërgjerësie të papritur shkrehej në pjesën e pasme të faturës. “Brandi, faleminderit për shërbimin tuaj! Të dëgjova teksa flisje për fëmijën tënd larg prej teje, përdori këto para për t’i bërë një vizitë”, shkruhej në faturë.Fatura 2= Kamerierja e publikoi foton e faturës në Igmur dhe shfaqi emocionin për marrjen e kësaj dhurate : “Shpërtheva në lot në kuzhinë. Personat bujarë dhe të dobishëm ekzistojnë akoma”, shkruan gruaja.,

Leave a Reply

%d bloggers like this: