Home / Politika / Presidenti Nishani dekreton disa ligje

Presidenti Nishani dekreton disa ligje

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani dekretoi shpalljen e katër ligjeve, të miratuara së fundi nga Kuvendi.

Kështu, Presidenti dekretoi një ndryshim në ligjin “Për pronësinë shtetërore në shoqëritë tregtare financiare me kapital tërësisht shtetëror”; si dhe tre marrëveshje për financimin e projekteve në infrastrukturë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: