Home / Europa / Shpëtohet anija me 152 pasagjerë në Spanjë, evakuohen edhe shqiptarë

Shpëtohet anija me 152 pasagjerë në Spanjë, evakuohen edhe shqiptarë

Gazeta spanjolle “El Mundo” bën të ditur se pasagjerët janë nga 12 nacionalitete, mes të cilëve ka edhe shqiptarë.

“Anija ka pasagjerët nga 12 vende, duke përfshirë edhe Kinën, Argjentinën dhe Australinë. Në anijen e djegur udhëtojnë gjithashtu shtetas nga Gjermania, Rumania, Kolumbia, Ekuadori, Senegali, Shqipëria, Bullgaria dhe Algjeri”, raporton “El Mundo”.

Ministrja e Zhvillimit në Spanjë, Ana Pastor bëri të ditur se pas shpëtimit të pasagjerëve është e rëndësishme që të mos ketë ndotje të zonës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: