Home / Kuriozitete / Princesha e Britanisë, portreti i parë me veshje bebesh

Princesha e Britanisë, portreti i parë me veshje bebesh

Një artist ka krijuar portretin e parë të princeshës së vogël dhe prindërve të saj, me një mijë veshje bebesh.

Nathan Wyburn ka përdorur pjesë të vogla rrobash për të krijuar artin e tij, që tregojnë Kate dhe William, të cilët mbajnë në dorë vogëlushen e tyre. Mbi kokën e princeshës së vogël Nathan, Wyburn ka vendosur një kurorë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: