Home / Arte / Muzike / Festivali Flauti Magjik 2015 starton me mbrëmjen e kitarave

Festivali Flauti Magjik 2015 starton me mbrëmjen e kitarave

Festivali Flauti magjik fillon edicionin e tretë këtë vit më datë 5 maj e deri në 28 maj. Nata e parë në Universitetin e Arteve, ora 19:30, do të hapet me mbrëmjen e kitarave.

Flauti Magjik do të vazhdojë edhe me mbrëmje të tjera me të ftuar të veçantë si dirigjentët Suzana Turku, Fatos Qerimaj Altin Buli etj, dhe disa koncerte në datat, 10 me orkestrën e Shkodrës, data 12 me Ansamblin e Harqeve si dhe të tjera mbrëmje në datat 13, 14, 21 dhe mbyllja në datë 28.

Hyrja është falas për të gjithë dashamirësit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: