Home / Politika / PS, Xhaçka: Qytetarët nuk kanë kohë për të humbur me vizionet e Lulit

PS, Xhaçka: Qytetarët nuk kanë kohë për të humbur me vizionet e Lulit

Partia Socialiste, nëpërmjet deputetes Olta Xhaçka, deklaroi se “qytetarët e Tiranës nuk kanë më kohë për të humbur me vizionet e Lulit dhe kandidatëve të tij” dhe se për këtë arsye, më 21 Qershor “do të votojnë për ta kthyer qytetin në drejtimin e duhur”.

“Gjatë mandatit të tij si kryebashkiak, Lulzim Basha premtoi mrekullira. Premtoi tramvajin, por nuk investoi as për kopshtet”, tha Xhaçka.

Leave a Reply

%d bloggers like this: