Home / Rajoni / Maqedonia / Tetë policë të vrarë në Kumanovë, në mesin e tyre edhe një shqiptar

Tetë policë të vrarë në Kumanovë, në mesin e tyre edhe një shqiptar

Arrin në tetë numri i policëve të vrarë, gjatë përleshjeve të djeshme mes forcave policore dhe grupit të armatosur. Në mesin policëve të vrarë është edhe një policë nga Studeniçani i Shkupit, varrimi i të cilit do të bëhet sot pas namazit të drekës.

Polici i vrarë shqiptarë supozohet të  jetë  Isamedin Osmani, pjesëtarë i njësitit për intervenim të shpejtë.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: