Home / Rajoni / Maqedonia / Ivanov do të takohet me ambasadorët Bejli, Orav dhe Bret

Ivanov do të takohet me ambasadorët Bejli, Orav dhe Bret

MaqedoniNje ditë pas mbydhjes së ngjjarjeve të Kumanovës, Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov sot do të  presë ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Xhes Bejli, shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian Aivo Orav dhe shefin e Misionit të OSBE-së Ralf Bret.

Në takim, ashtu siç bëri të ditur kabineti i Ivanovit, do të marrin pjesë edhe kapiteni Rumen Radev, shef i zyrës për lidhje me NATO-n dhe ambasadori i Republikës së Turqisë Omur Sholendil, si ambasador kontakti me NATO-n.

Gjatë takimit Presidenti Gjeorge Ivanov do ti njoh ambasadorët edhe me rastin e Kumanovës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: