Home / Kuriozitete / Duket një pupël, por e vërteta është krejt ndryshe

Duket një pupël, por e vërteta është krejt ndryshe

Në pamje të parë kjo foto duket si një pupël në rënie, por nëse shihni nga afër, do të vini re së bëhet fjalë për një gjë krejt tjetër.PulaAty ndodhet më qindra trupa lakuriq, të ndërthurur me njëri-tjetrin. Kjo është një vepër e Angelo Musco, artistit me bazë në Nju Jork dhe që është i famshëm për mozaikët e tij.Pupla 4Puna e Musco është e kuruar në çdo detaj. Fillimisht ai fotografon grupet e njerëzve dhe më pas mbledh pjesët e krijuara, duke realizuar veprën madhështore.Pupla 2

Leave a Reply

%d bloggers like this: