Home / Europa / Brukseli sot diskuton për Maqedoninë

Brukseli sot diskuton për Maqedoninë

Këshilli i punëve të jashtme të BE-së, sot pritet të diskutoj për Maqedoninë dhe do të dal me një qëndrim të përbashkët në lidhje me ngjarjet në vend dhe me masat që duhet të ndërmerren.

Kështu ka paralajmëruar shefi i diplomacisë bullgare Daniel Mitov, i cili ka thënë se të gjithë ministrat e punëve të jashtme të vendeve të BE-së , pritet të vendosin për masat që duhet t`i ndërmarr.

Leave a Reply

%d bloggers like this: