Home / Zgjedhjet lokale 2015 / Renditja në fletën e votimit: të pavarurit, të parët; Kosova i treti dhe Veliaj i gjashti

Renditja në fletën e votimit: të pavarurit, të parët; Kosova i treti dhe Veliaj i gjashti

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hedhur shortin e renditjes së kandidatëve për Bashkinë e Tiranës në fletën e votimit.

Kështu, të parët në listë janë kandidatët e pavarur Gjergj Bojaxhi dhe Sazan Guri, përkatësisht i pari dhe i dyti.

Renditja vijon më pas me kandidatin e PD-së, Halim Kosova (i treti), Dhimitër Muslia, Arben Tafaj dhe i gjashti kandidati i Aleancës për Shqipërinë Europiane, Erion Veliaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: