Home / Kuriozitete / Fituesi i çmimit Nobel në fizikë nxjerr në ankand medaljen e tij

Fituesi i çmimit Nobel në fizikë nxjerr në ankand medaljen e tij

Leon Lederman, fituesi i çmimit Nobel në fizikës ka vendosur që të shesë medaljen e tij. Ai e ka fituar medaljen në vitin 1988 dhe ka vendosur që ta nxjerrë në ankand me një çmim fillestar prej 325 mijë dollarë.

“Ka qëndruar në një raft për të paktën 20 vjet dhe tani kam vendosur që ta shes. Më duket një gjë logjike”, tha  Lederman, tashmë 92 vjeç. Ankandi online do të përfundojë mbrëmjen e së enjtes.

Leave a Reply

%d bloggers like this: