Home / Politika / Nishani- Glover, diskutime për reformën territoriale dhe zgjedhjet

Nishani- Glover, diskutime për reformën territoriale dhe zgjedhjet

Presidenti Bujar Nishani është takuar me kreun e misionit të ODIHR në Tiranë, Audry Glover.

Qëllimi i kësaj vizite kanë qenë pikërisht zgjedhjet vendore të 21 qershorit.

Në një njoftim të shkurtër për mediat, zyra e Presidentit bën të ditur se mes tyre është diskutuar çështja e reformës territoriale si dhe mbarëvajtja e procesit zgjedhor në tërësi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: