Home / Teknologji / Më në fund… Një datë zyrtare për Windows 10

Më në fund… Një datë zyrtare për Windows 10

Microsoft do të lancojë Windows 10, një përditësim i madh i sistemit të saj operativ, më 29 korrik.

Përditësimi do të ofrohet falas për përdoruesit që aktualisht kanë Windows 7 dhe Windows 8.1. Oferta falas do të jetë vetëm për vitin e parë që nga lancimi i saj.

Kompania thotë se “ata që duan të jenë të parët për të marrë falas përditësimin e sistemit operativ me Windows 10, mund të marrin atë në javët e ardhshme”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: