Home / Politika / Kriza në Maqedoni, Ali Ahmeti takon ministrin Bushati në Ohër

Kriza në Maqedoni, Ali Ahmeti takon ministrin Bushati në Ohër

Kreu i Partisë Bashkim për Drejtësi dhe Integritet në Maqedoni, Ali Ahmeti, është takuar me Ministrin e Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati.

Gjatë takimit në Ohër, Ahmeti e ka njohur shefin e diplomacisë shqiptare me situatën politike në Maqedoni.

“Marrëveshja e qershorit është e mirë, – i ka thënë Ahmeti ministrit Bushati. – Marrëveshja e arritur i referohet disa pikave, por fillimisht duhet të tejkalojmë interesat partiake. Është në interes që të intensifikohet bashkëpunimi dypalësh mes Tiranës dhe Shkupit”, – ka thënë Ahmeti.

Leave a Reply

%d bloggers like this: