Home / Kuriozitete / Propozon të fejuarën për martesë, i dhuron një unazë jo të zakonshme

Propozon të fejuarën për martesë, i dhuron një unazë jo të zakonshme

Mike Perrett i ka dhuruar Melitas një unazë të bërë me kockat trupit të tij. Siç raporton ‘Metri’, dy të rinjtë janë njohur në 2005, por një vit më pas Mike u përfshirë në një aksident tragjik, ku rrezikoi që edhe të vdesë.

“Ishte duke punuar si vullnetar për një jetimore në Indi, por u rrëzua nga mali. I thashë se kishte fat që ishte ende gjallë. Pavarësisht kësaj, mjekët nuk arritën që t’i shpëtonin këmbën dhe ia prenë”, tregon Melita.Unaza v4

Mike vendosi që të ruajë një pjesë të këmbës së tij, kur në vitin 2011 i kërkon dorën për martesë të dashurës së tij, një pjesë të kockës e përdor për të bërë unzën. “Për mua ishte një objekt i veçantë që përfaqësonte kurajën, duke kaluar vështirësitë për të arritur deri tek ngjarja e bukur.

Martesa është një gjë e jashtëzakonshme”, e mbyll rrëfimin Melita, e cila tani është shtatzënë me fëmijën e tyre të parë. “Unaza është prej platini, brenda secilës janë futur dy copa kockash dhe një diamant. Eshtrat janë sterilizuar plotësisht përpara se të punoheshin për unazë”, tha kompania që realizoi unazën, Ingle & Rhode.Unaza 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: