Home / Kuriozitete / Prej 6 vitesh flinte vetëm një orë gjatë natës, gruaja: Ecja si mumie prej lodhjes

Prej 6 vitesh flinte vetëm një orë gjatë natës, gruaja: Ecja si mumie prej lodhjes

Blaire Leahy  nga Londra, prej 6 vitesh flinte vetëm një orë gjatë natës sepse vuante nga një gjendje e rëndë pagjumësie. 31-vjeçarja është nëna e dy fëmijëve. Jeta e saj nuk ishte më e njëjta sepse ditën ndihej e lodhur  dhe ecte si mumie.

Nisi që të vuante nga shqetësimet e pagjumësisë kur mbeti shtatzënë që me fëmijën e saj të parë. Ankthi e mbërthente gjatë natës. Pas marrjes së pilulave për gjumë, ajo iu drejtua seancave të hipnozës. Pas kësaj iu kthye normalitetit të jetës. “Të rrije pa gjumë, ishte një torturë e vërtetë. Unë ecja si mumie gjatë ditës sepse ndihesha shumë e lodhur. Kisha harruar që të flija gjumë”, tregon Blaire Leahy.

Leave a Reply

%d bloggers like this: