Home / Politika / Rama, emigrantëve: Telefononi të afërmit në Shqipëri të votojnë

Rama, emigrantëve: Telefononi të afërmit në Shqipëri të votojnë

Kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje emigrantëve për të nxitur familjarët e tyre në Shqipëri të votojnë. Në një postim në Facebook, kreu i mazhorancës thekson se vota është investim.

“Ju që jeni në emigracion bëni një telefonatë në shtëpi, tek të afërm a miq në Shqipëri dhe thuajuni të shkojnë në votim sepse vota e tyre është investim edhe për ju! Rrofshi”, shkruan Rama.

One comment

  1. saeed sohrabi nejad

    Unë dua që të bëhet një anëtar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: